marți, februarie 23, 2010

oul

De ieri familia noastra a adoptat noi membri: un ratoi si o ratusca. Atat de incantata sunt...incat azi de dimineata m-am trezit de foarte devreme, de cu zori practic, ca sa gasesc...OUL. Si l-am gasit, ratusca mea si-a facut datoria inca din prima zi :). Este cel mai gustos ou mancat vreodata de mine :).

4 comentarii:

roxana spunea...

astept, in curand, o poza si cu "fericitii parinti"! :-D
ma bucur mult ca familia voastra se tot largeste si va doresc din suflet sa fiti sanatosi cu totii!!!
te pup, cu mult drag.

calatorprinlume spunea...

Mersi mult! SI sa iti mai dau o veste? Azi am tras cu ochiul in cuibul de iepurasi - caci inca nu au iesit afara - si am numarat 6....cand ies, trimit poze si cu ei :)

Pup cu mult mult drag

roxana spunea...

6?! Oi, dragii de ei! Cred ca sunt tare ciudati si simpatici in acelasi timp, asa goluti si orbi cum sunt acum. :) Abia astept sa vad poze cu ei cand mai cresc putintel!
Va tin pumnii sa fie sanatosi si sa traiasca toti de data asta! E asa frumos sa privesti animalutele crescand si tu sa te ingrijesti de ele, nu-i asa?

pup tare, tare.

calatorprinlume spunea...

Da, mersi mult de tot. Sa stii ca acum au pufulet pe ei, cred ca in maxim o sapt ies la joaca...si au si ochisori :). Imi venea sa ii iau in brate, insa m-am abtinut :), ca deh, nu vreau sa le precupetesc vietisoarele :).

Deci, nu cred ca mai ai chiar mult de asteptat pana la poze :).

Si da, ma simt tare bine langa animalutele mele. Sa iti zic ca am botezat ratustele Rachid si Denisa :))))...

Pup cu mult mult drag!